Over deze site

De website Boerderijzorg.nl voor en door de regio

De Boerderijzorg websites zijn er voor elke regio in Nederland: van Groningen tot Limburg, van Zeeland tot de Achterhoek. Deze worden verzorgd door Boerderijzorg Nederland. In elke regio werken we met lokale vertegenwoordigers die de website onderhouden. De kosten van het onderhoud van deze website worden gedragen door sponsors en adverteerders.

Doel van Boerderijzorg.nl

Via deze site komt u meer te weten over de groene zorg in uw regio. Zorgboerderijen hebben veel te bieden aan mensen met een beperking, mensen zonder werk, vrijwilligers en kinderen. Op de boerderij en in de natuur bloeit men op. Wilt u meer weten over wat een zorgboerderij is klik dan hier.
Er is ook een directe koppeling met het serviceloket www.beterbijdeboer.nl. Daar wordt u geholpen bij het vinden van de beste passende zorglocatie.

Welke zorglocaties worden vermeld?

Op de boerderijzorg homepage staan alle zorgboerderijen uit de regio vermeld. Alleen de locaties met meer dan twee hartjes worden vermeld. (De hartjes zijn een kwalificatie van BeterbijdeBoer).
Wilt u op zoek naar de best passende zorgboerderij in uw regio, klik dan door naar www.beterbijdeboer.nl. In vier stappen krijgt u een opsomming van de locaties die het beste bij uw zorgvraag passen. Op deze site staan alle groenplaatsen in Nederland.

Hoe komt u met uw locatie ook op de boerderijzorg-site?

U kunt zich aanmelden via deze link. U krijgt dan een inlogcode en kunt u uw profiel bijwerken. Uw informatie wordt dan gepubliceerd op www.beterbijdeboer.nl.
Ook wordt u met een link vermeld op de regionale boerderijzorg-sites waarin uw postcode valt. Alleen de locaties met meer dan twee hartjes worden op de regionale boerderijzorg-sites vermeld. Aanmelden voor een inlogcode: klik hier.

Sponsoring of adverteren op de Boerderijzorg.nl?

Met een adverentie profileert u uw organisatie in de groene zorgketen. Met uw bijdrage onderhouden we het serviceloket BeterbijdeBoer. Dit serviceloket beantwoordt vragen over boerderijzorg en verwijst mensen door naar de best passende groenplaats. Indien u belangstelling voor een advertentie heeft:
klik dan hier.

Belangstelling voor het beheer van deze site?

Deze site wordt grotendeels automatisch beheerd. Er is evenwel ook ruimte voor regionaal gebonden informatie. Heeft u of uw vereniging belangstelling om als service naar uw regio deze website bij te houden neem dan contact met ons op.

Informatie en contact

De site is eigendom van Stichting Green Valley en wordt beheerd  door LandmercPlus. Voor meer informatie neem contact met ons op via onze website: www.landmercplus.nl

Samenwerkende zorgboeren in Flevoland

Welkom op onze site
U vindt hier een viertal zorgboerderijen die met elkaar samenwerken. We delen onze kennis en ervaringen, ondersteunen elkaar en verwijzen naar elkaar door. Tot nu toe was dit een samenwerking ‘achter de schermen’ en vanaf nu ook zichtbaar voor u middels deze site! In een oogopslag ziet u waar we ons bevinden en welke goede zorg wij u te bieden hebben.

 

Onze zorgboerderijen

Aventurijn zorgboerderij, Schokland (Ens)

Buiten gewoon! Fit-inn, Kraggenburg

Z!N Zorgboerderij, Luttelgeest

Zorgboerderij Ludiek, Rutten